Om oss

Untitled Document
Fasadbild Ås

Carl Theodor lade grunden 1914

Hallströms grundades 1914 av den unge plåtslagaren Carl Theodor Hallström. Startkapitalet var 15 kronor och en verktygslåda. Tre generationer senare har plåtslageriet utvecklats till en tekniskt avancerad industri med effektiv produktion och konkurrenskraftiga priser. Och ja, vi finns fortfarande kvar där allt började, i Nälden i hjärtat av Jämtland.

Vår inriktning är produkter i tunnplåt för komfort och industriventilation. Vi levererar ett stort sortiment för de flesta installationsmiljöer och specialtillverkar även produkter utifrån kundens önskemål. Produkterna används bland annat inom pappers- och massaindustrin, till bostads- och arbetsplattformer inom off-shore, kemisk industri, läkemedels- och livsmedelsindustrin, idrottsarenor och bostäder. 40 procent av produkterna går på export.

Tack vare finansiell styrka och stabila ägarförhållanden, i kombination med erfarna och duktiga medarbetare, kan vi med långsiktiga lösningar optimera kvaliteten på våra produkter och tjänster. Samarbetet med våra återförsäljare och kunder är en viktig del i detta arbete. Merparten av produktionen är automatiserad där stora resurser satsas varje år, vilket ger en effektiv produktion med jämn och hög kvalitet, stor leveranssäkerhet och konkurrenskraftiga priser.

Våra samarbetar med ett nätverk av återförsäljare som finns i Sverige, Norge, Finland och Island.