Nyheter


Svartlackerad Jethätta

På tisdag ska denna takhuv/Jethätta levereras till vår kund Bevego i Älvsjö. Den är lite speciell på så vis att den är 1250 mm, levereras inklusive fotplatta samt att den lackerats svart. För att få en känsla av storleken har vi placerat 2,0 meter Acke vid sidan! Nu ska den bara emballeras väl innan den åker söderut.

Förutom vårt standardsortiment som ni hittar här på hemsidan så specialtillverkar vi många produkter efter kundens önskemål - det är en våra styrkor. Vi kan även tillverka produkter i ett flertal olika material som galv, aluzink, magnelis, rostfritt och syrafast. Vi klarar de flesta projekt så tveka inte att kontakta oss om du har speciella behov.

Hallströms samarbetar med WCR 2019

Under några hektiska veckor i februari och mars 2019 kommer det att arrangeras två stycken Världsmästerskap i Åre och Östersund. Den 5-17 februari avgörs alpina VM i Åre och drygt en månad senare arrangeras VM i skidskytte i Östersund. Dessa två arrangemang kommer att locka tusentals besökare till vår region vilket är fantastiskt roligt och inspirerande. Vi på Hallströms är med som supporter till dessa arrangemang som samlas under WCR - World Championships Region 2019, ett partnerskap och nätverk där medlemmarna delar visionen: VM-regionen Jämtland Härjedalen är världsklass! Affärsidén baseras på att med de två världsmästerskapen som grund utveckla ett unikt gränsöverskridande nätverk, där näringsliv i samverkan med organisationer och offentlighet förstärker hållbar tillväxt och utveckling i VM-regionen. Vi hälsar alla välkomna till Östersund och Åre 2019!

INFO

Alpina VM i Åre »
Skidskytte-VM i Östersund »
World Championships Region 2019 »

Industrinatten 2017

För tredje årets arrangerades Industrinatten i Östersund. Industrinatten Östersund är en kraftsamling för att visa upp regionens industriföretag, och underlätta företagens framtida rekrytering. För ungdomar på väg ut i olika studie- och yrkesval är Industrinatten många gånger den första kontakten med en arbetsmarknad som idag inrymmer en fantastisk bredd av olika yrkesroller och branscher. Hallströms Verkstäder och Nordsamverk deltog och tog under dagen och kvällen emot ca 160 besökare på våra företag. Efter besöken samlades vi i Exercishall Norr för en gemensam mässa där besökarna fick ytterligare en chans att ställa frågor till oss om yrket, arbetsplatsen, arbetsuppgifterna, möjligheter till arbete med mera.

Bilder från Industrinatten »

Bilder från Öppet Hus

En tillbakablick på vårt Öppet Hus bilder hittar du här. Återigen stort tack till er alla som kom och gjorde dagen till en riktig höjdardag!
Klicka på bilden nedan för att komma till bilderna.

Film från Öppet Hus

Under Öppet Hus-dagen gjorde Johan Hallström en film som finns att se här!

Vinnare

Vi låter alltid glada Agnes presentera vinnarna i de olika tävlingarna under Öppet Hus i lördags.
Grattis alla vinnare, ni har kontaktats och priserna kommer att skickas ut med post.

TIPSRUNDA
Vinnare av två matchbiljetter till ÖFK-match
Mona Sundin Larsson

Övriga pristagare:
Alf Eliasson
Marianne Lundström
Susanne Folkesson
Aurora Nilsson
Anita Pålsson
Nora Modén
Carina Moden
Lennart Larsson
Zandra Rönnberg

TRÄFFSÄKER - SKOTT MED FOTBOLL
Vinnare av två matchbiljetter till ÖFK-match
Marcus Danielsson

Övriga pristagare:
Viktor Jonsson
Stefan Svensson
Eric Bruce
Peter Englund
Wilmer Nygård
Jonna Johansson

SNÖKANONQUIZ
Vinnare av två matchbiljetter till Jämtland Basket
Sandra Silvander