Nyheter


Vinnare på mässan!

Vinnare av matchtröja och mysteriet med burken!

Det har nu gått några veckor sedan årets Nordbyggmässa och vi har sedan länge varit skyldiga ett svar på vinnarna av ÖFK-matchtröja samt ÖFK-halsdukar. Tävlingen gick ut på att gissa antalet gummiringar i en glasburk och inte ens vi själva visste hur många det var. Vi tänkte som så att vi räknar efter mässans avslut. Till saken hör att när vi skulle packa ihop på fredagen så var burken borta - stulen! Antagligen var det någon som trodde att det var mysig glasburk med lakritsremmar och därmed kommer vi inte att kunna få reda på antalet. Vi har helt enkelt lottat ut priserna och vinnarna är enligt nedanstående:

  • Matchtröja - Jörgen Szymczak
  • Halsduk - Mats Hage
  • Halsduk - Calle Erixon
  • Halsduk - Mikael Gudmunsson

Grattis till er! Vi kontaktar er för adresser!

P.S Sista bilden där burken är med togs på torsdagen kl. 13.33!

Burken som försvann

Stora byxrör

Stora byxrör till Stockholm

Stora saker på gång i Stockholmsområdet! Vi har specialtillverkat fyra byxrör på kunduppdrag från vår kund Bevego i Älvsjö. Byxrören skall enligt utsago användas vid en tunnelbyggnation i Stockholmsområdet

Foto: Per Danielsson.

Micke i traktorn lastar byxrör i Nälden

Tornleverans till Norge

Leverans till Alvdal i Norge

Mellan Trondheim och Lillehammer ligger Alvdals kommun dit vi nyligen har levererat ett ventilationstorn till en nybyggd skola. Tornet har tillverkats på vår svetsavdelning under vintern och kommer snart att vara i drift. Tornet är levererat av vår återförsäljare Swegon i Norge.

Foto: Jörgen Ludvigsen.

Nordbygg 2018

Tack för besöket!

Nordbygg 2018 är avklarat och vi vill tacka alla er som besökte oss i vår monter! Vi har haft fantastiska dagar på mässan med många spännande och trevliga möten. Vi hoppas att ni hittade spännande produkter som kan hjälpa er i er produktion och tveka inte att höra av er till oss om ni vill veta mer om vårt sortiment. Återigen stort tack!

Lars-Gunnar 1954-2018

Lars-Gunnar Johansson

Lars-Gunnar Johansson 1954-2018

Vår arbetskamrat Lars-Gunnar har stilla somnat in i sitt hem efter en kort tids sjukdom. Lars-Gunnar började hos oss på Hallströms 1975 och har sedan dess varit en av de drivande i vår tekniska utveckling. L-G var intresserad av all teknik, det han inte kunde lärde han sig snabbt. Under hela 90-talet ansvarade L-G även för maskinparken då de krävdes lite extra kunskap. Kataloger, prislistor, informationsmaterial - inget var främmande för L-G. Vi har varit utställare på NORDBYGG mässan de senaste 40 åren, där var L-G som ett levande uppslagsverk och mycket uppskattad för sin kunskap och sociala engagemang. Saknaden är stor - vila i frid Lars-Gunnar.

Rundtur på vår nya anläggning i Ås

Har du inte hunnit besöka oss och vår nya anläggning i Ås ännu? Ingen fara, här kan du få en snabbtur i och kring anläggningen. Luta dig tillbaka och häng med!


Foto: Johan Hallström