Nyheter


Hallströms bygger Padelhall i Nälden

Hallströms Verkstäder bygger ny padelhall i Nälden i anslutning till Näldens Värmeindustri. Hallen beräknas stå färdig våren 2021 och innehåller två paddelbanor somt omklädningsutrymmen med toalett och duschar. Hallen kommer att vara öppen för allmänheten.

Som vanligt hade Kommunens politiker synpunkter! Mikael Karlsson (S) och Annika Hansson (S) samt Ulla-Greta Rexner (V) yrkade på avslag med hänvisning till en 50 år gammal detaljplan som inte reviderats de senaste 20 åren, här har kommunen sovit. De flesta paddelhallar och gym finns numera inom industriparker där de passar in i mixen av olika verksamheter.
Kanske dags att ändra på nuvarande detaljplan?

Nils-Åke Hallström


Hallströms HEAT hos Norsk Kylling

I Orkanger sydväst om Trondheim bygger Norsk Kylling en ny anläggning med målsättning att bli "Världens energismartaste produktionsanläggning". Det är en toppmodern produktionsanläggning med energilösningar i  världsklass. Målet är en kraftig minskning av CO²-utsläpp och ett så litet klimatavtryck som möjligt. Bygget påbörjades 2019 och kommer att stå klart under 2021. 
Via vår återförsäljare Swegon i Norge har vi på Hallströms levererat vårt imkanalsystem HEAT till anläggningen. 


Lediga lokaler i Odenskog

Lediga lokaler i Odenskog

Anpassningsbar kontorslokal på Odenskogsvägen 1 i Odenskog, Östersund. Den ljusa, fräscha lokalen ligger på övervåningen med 
företaget Lasernova  som granne på bottenplan. Gemensam entré med trappa och hiss till övervåningen. Fastigheten uppförd 2008 
och den totala ytan är 430 kvm. 2,5 meters takhöjd i en helt öppen planlösning. Två toaletter varav en RWC. Nyinstallerat pentry 
med micro, induktionsplatta samt diskmaskin. Fiberanslutning. I anslutning till fastigheten finns 10 parkeringsplatser.

UTFÖRANDE
Fastighetsbeteckning: Droskan 3 
Våningsplan: 2 av 2
Antal rum: Anpassningsbart
Planlösning: Öppen som går att anpassa efter hyresgästens behov

TEKNIKS INFORMATION
Uppvärmning: Fjärrvärme (komfortkyla).
Tillgänglighet: Gemensam entré med Lasernova. Trapp eller hiss till övervåning. Parkeringar mot grannfastighet, vissa under tak.

OMGIVNING
Omgivning/natur: Lillsjöns naturreservat ligger endast ett kvarter bort med elljusspår för löpning eller promenad.
Företag i närheten: Ca 5 minuters promenad till Lillänge köpcentrum
Parkeringsmöjligheter: Goda parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till lokalen. I kvarteret finns en stor mängd besöksparkeringar samt personalparkering både utvändigt och under tak.
Närservice: Närhet till Lillänge köpcentrum, Restaurang Papegojan och Restaurang Lime.
Kommunikationer: Flera stadsbussar trafikerar området. Tillgänglighet med bil är mycket gott med närhet till påfart/avfart till E14 endast något kvarter ifrån lokalen.
Skyltläge: Mycket gott både på lokalens husfasad mot Odenskogsvägen och Inspektörsvägen.
Vägbeskrivning: Byggnaden ligger i hörnet av Odenskogsvägen/Inspektörsvägen i Odenskog.

Kontakta Nils-Åke Hallström för mer information. Tel 0640-176 18 eller via e-post till nilsake@hallstroms.se.

Ladda ner prospekt »


Nordbygg flyttas till 2022

Nordbygg flyttas till 26-29 april 2022

Nordbygg, som från början skulle ha gått av stapeln i april i år, flyttades i ett första steg fram till hösten men senareläggas nu ytterligare efter nära dialog med Nordbyggs samarbetspartner i bygg- och fastighetsbranschen. Så, vi ses 2022!

Nordbygg är Norra Europas största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen och lockar vartannat år runt 50 000 besökare från byggsektorn i Sverige, men även från övriga Skandinavien, Baltikum och Europa.


Leverans av till- och frånluftstorn till Norge

Stor leverans till Norge

Våra till- och frånluftstorn är populära hos våra kunder i Norge! Denna leverans skall gå till Risenga skole i Oslo. På bilden ett kombitorn i dimension 1250-2000 mm.


Nyheter och fiffigheter!

Nyheter och fiffigheter från Hallströms!

Vi fortsätter att utveckla vårt sortiment, senast med en serie till- och frånluftsdon samt villahuvar. I vår nyhetsfolder presenterar vi våra produktnyheter samt berättar om (som vi själva tycker) fiffiga produkter/lösningar samt material som kan vara värt att läsa mer om. Broschyren kan du ladda ner som PDF och ta del av nyheterna genom att klicka på länken nedan!

Ladda ner »