Nyheter


Utmanande miljö

Hallströms produkter i en utmanande miljö

Genom vår återförsäljare Bevego monteras våra produkter i bygget av Kristianstad Badrike. 
Bygget kommer att bli 14.000 m² och det ställs höga krav på att produkterna skall klara
den aggresiva miljö som ett badhus erbjuder.

“Den absolut största utmaningen i ett badhus är fukten. Man vill ju att det ska vara varmt och gött i ett badhus, och tillsammans med vattnet i alla bassänger blir då luftfuktigheten väldigt hög"

Läs hela artiklen hos slussen.biz »

Leverans till Bergen

Torn med Ø2,5 meter

Nu har vi ännu en tornleverans på väg mot vårt grannland i väster och denna gång torn med rejäl diameter. Tornen som skall levereras till Bergen i Norge har en diameter på 2500 mm och kommer att vara 6 meter höga, lamellhöjden är 1080 mm. Kapaciteten på tornet i dess utförande är 55000 m³/h. Storleken på tornen gör att de transporteras liggande så att de får plats på en täckt bil. Säljare Mattias Linderström, från Hallströms poserar med lamelltoppen i vår produktionslokal i Nälden.

Utvändig väggkåpa

Väggkåpa

Nu finns vår utvändiga väggkåpa på lager. HUVK är en stilren väggkåpa för utvändigt bruk med lågt flödesmotstånd och bra skydd mot vind och ruskväder. Finns i dimensioner från 125-250 i färgerna svart, grå, vit och tegelröd.
Sök på HUVK i sökfältet uppe till höger för att komma till produkterna.

Padelhall i Nälden

Byggstart

Denna vecka påbörjas bygget av padelhallen i Nälden. EmEss montage är på plats och har börjat resningen av stommen och de närmaste veckorna kommer själva hallen att växa upp. Själva hallen levereras av Llentab (samma företag som levererat huset i Ås). 
När hallen är klar skall banor och omklädningsrum byggas. Vi försöker hålla er uppdaterade under processen.

Nytt kalkylprogram för Interiör

Nu har vi lagt ut det nya kalkylprogrammet för Interiör-systemet. Det är en modernare lösning som i grunden är ganska likt vårt gamla system. Det stora nyheterna i det nya programmet är följande:

  • Starta en kanaldragning mitt på en vägg
  • Möjlighet att lägga två kanaldragningar i samma rum
  • I kalkylen kan man byta mellan 125 mm och 200 mm.

Kalkylprogrammet hittar du här »

Ledig lokal i Nälden

Rymliga lokaler i Näldens Värmeindustris gamla lokaler i Nälden med 8 rymliga kontor, entré/reception, kök/pentry samt takterrass. Entré/reception som kan anpassas efter hyresgästens önskemål. Täljstenskamin i entrén skapar värme och trivsel kalla vinterdagar. Stora rymliga kontor och bra ytor för mötesrum/konferens. Kök med kokplatta och plats för micro. Stor takterrass för uteluch fina dagar. Hiss mellan våningsplanen. Stort hörnkontor/konferens med Flygledartornskänsla. Gott om parkering i anslutning till fastigheten. Restaurang Kroken serverar lunch och säljer fika måndag-fredag och inom kort kommer en padelhall att uppföras granne med fastigheten. Tvärs över gatan finns en komplett träningsanläggning i Hallströms Gym där det även finns dusch och bastu.

Ladda ner prospekt här »