Nyheter


Utvändig väggkåpa

Väggkåpa

Nu finns vår utvändiga väggkåpa på lager. HUVK är en stilren väggkåpa för utvändigt bruk med lågt flödesmotstånd och bra skydd mot vind och ruskväder. Finns i dimensioner från 125-250 i färgerna svart, grå, vit och tegelröd.
Sök på HUVK i sökfältet uppe till höger för att komma till produkterna.

Padelhall i Nälden

Byggstart

Denna vecka påbörjas bygget av padelhallen i Nälden. EmEss montage är på plats och har börjat resningen av stommen och de närmaste veckorna kommer själva hallen att växa upp. Själva hallen levereras av Llentab (samma företag som levererat huset i Ås). 
När hallen är klar skall banor och omklädningsrum byggas. Vi försöker hålla er uppdaterade under processen.

Nytt kalkylprogram för Interiör

Nu har vi lagt ut det nya kalkylprogrammet för Interiör-systemet. Det är en modernare lösning som i grunden är ganska likt vårt gamla system. Det stora nyheterna i det nya programmet är följande:

  • Starta en kanaldragning mitt på en vägg
  • Möjlighet att lägga två kanaldragningar i samma rum
  • I kalkylen kan man byta mellan 125 mm och 200 mm.

Kalkylprogrammet hittar du här »

Ledig lokal i Nälden

Rymliga lokaler i Näldens Värmeindustris gamla lokaler i Nälden med 8 rymliga kontor, entré/reception, kök/pentry samt takterrass. Entré/reception som kan anpassas efter hyresgästens önskemål. Täljstenskamin i entrén skapar värme och trivsel kalla vinterdagar. Stora rymliga kontor och bra ytor för mötesrum/konferens. Kök med kokplatta och plats för micro. Stor takterrass för uteluch fina dagar. Hiss mellan våningsplanen. Stort hörnkontor/konferens med Flygledartornskänsla. Gott om parkering i anslutning till fastigheten. Restaurang Kroken serverar lunch och säljer fika måndag-fredag och inom kort kommer en padelhall att uppföras granne med fastigheten. Tvärs över gatan finns en komplett träningsanläggning i Hallströms Gym där det även finns dusch och bastu.

Ladda ner prospekt här »

Cortentorn

Detta gäng Cortentorn står utanför våra lokaler i väntan på transport till Gjövik norr om Oslo. Det är två stycken  tilluftstorn och två stycken frånluftstorn i dimension Ø1250 / Ø630 samt en markdel i mitten.

Tornen är tillverkade i 3 mm Cortenstål. Stålets kemiska sammansättning gör att det efter en tids exponering i utemiljö skapar ett patinaskikt som fungerar som en ytbeläggning för konstruktionen. Efter cirka sex månader är tornen vackert rostbruna och skyddade mot ytterligare rostangrepp.

100% eldriven transportbil

Hallströmskoncernen fortsätter att göra miljövänliga investeringar och den senaste i raden är en uppgradering av bilparken med två stycken Renault Kangoo Z.E. Bilarna drivs till 100% av el och har en räckvidd på upp till 32 mil.

Sedan tidigare har Hallströms byggt en produktionsanläggning i Ås som värms av bergvärme. Vi köper 100% ren el av Fyrfasen och som en liten extra kuriosa har 80.000 miljöarbetare anställts när vi för två år sedan placerade två stycken bisamhällen utanför produktionsanläggningen i Ås.

På bilden från vänster: Håkan Sjögren, Inköpsansvarig på Hallströms. Anders Gustavsson, säljare på Bilbolaget samt Nils-Åke Hallström.