Nyheter


Mycket luft!

Frisk luft och rätt mängd luft är viktigt för oss i våra verksamheter. Nidarvoll skole og Idrettsbygg i Trondheim kommer inom kort att få sin luftväxling med torn tillverkade hos oss på Hallströms i Nälden. I denna leverans är det två tilluftstorn på Ø2500 mm och Ø2000 mm.
Traktor-Micke har parkerat och tagit några bilder samt lastat bilen som strax skall ge sig iväg västerut.

Nordbygg 2022 - tack för att ni kom!

Tack till er alla som besökte vår monter på Nordbygg 2022! Det var hektiska och roliga dagar och kul att se er live igen efter två år av pandemibegränsningar. Mässan var välbesökt och vi gjorde många spännande möten i vår monter. Interiörprogrammet väcker allt som oftast mångas intresse och nyheterna med Elip (VAV-spjäll) samt ljuddämparna var kul att visa för er. Ni har haft några dagar på er att smälta intryck och information nu och tveka inte på att höra av er till oss om ni har några frågor på vårt sortiment. Vi hjälper mer än gärna till med mer information.

Återigen - stort tack för att ni kom på besök!

Nordbygg 2022
Nordbygg 2022
Nordbygg 2022
Nordbygg 2022
Nordbygg 2022
Nordbygg 2022
Nordbygg 2022
Nordbygg 2022
Nordbygg 2022
Nordbygg 2022
Nordbygg 2022
Nordbygg 2022

Hallströms Padel

Nu har vi öppnat Hallströms Padel på Näldenvägen 40 i Nälden och alla hälsas varmt välkomna. Det finns en singelbana och en dubbelbana och banorna bokas genom appen Playtomic. Ladda ner appen, skapa ett konto och boka den tid du vill spela. Det finns racket att hyra på plats och bollar att köpa. I din bokningsbekräftelse i appen finns koden till dörren och lyset tänds strax innan spel.
P.S. Gymmet har återigen öppnat för besök, dock max fem personer samtidigt i gymmet. Tiden som det har varit stängt kommer att ersättas genom att vi skjuter fram förfallodatum med motsvarande tid.

HDR Dysrör

Ett av marknadens effektivaste system för ventilation oavsett storlek på lokalen. Tilluftsdonet är utformat så att en mängd små dysor i kanalen sprider luften jämt i lokalen. Det finns i modellerna - 90°, 180° och full cirkulär 360°. Luften från dysorna blandas effektivt med luften i rummet och ger en effektiv inblandning. Det gör att man kan ha en stor differens mellan tilluft och rumsluft. Den unika utformningen av dysan ger överlägsen kastlängd och låga ljudnivåer. Konstruktionen sparar även energi och miljö genom minskade krav på effekt. Som standard är HDR vitlackerad, RAL 9003, men kan lackeras i valfri färg.
HDR Dysrör finns att ladda ner på MagiCad Cloud tillsammans med flera andra produkter från oss på Hallströms. Läs mer »

Utmanande miljö

Hallströms produkter i en utmanande miljö

Genom vår återförsäljare Bevego monteras våra produkter i bygget av Kristianstad Badrike. 
Bygget kommer att bli 14.000 m² och det ställs höga krav på att produkterna skall klara
den aggresiva miljö som ett badhus erbjuder.

“Den absolut största utmaningen i ett badhus är fukten. Man vill ju att det ska vara varmt och gött i ett badhus, och tillsammans med vattnet i alla bassänger blir då luftfuktigheten väldigt hög"

Läs hela artiklen hos slussen.biz »

Leverans till Bergen

Torn med Ø2,5 meter

Nu har vi ännu en tornleverans på väg mot vårt grannland i väster och denna gång torn med rejäl diameter. Tornen som skall levereras till Bergen i Norge har en diameter på 2500 mm och kommer att vara 6 meter höga, lamellhöjden är 1080 mm. Kapaciteten på tornet i dess utförande är 55000 m³/h. Storleken på tornen gör att de transporteras liggande så att de får plats på en täckt bil. Säljare Mattias Linderström, från Hallströms poserar med lamelltoppen i vår produktionslokal i Nälden.