Nyheter


Vinnare i Hällrace

Hallströms vinnare i årets Hällrace

I tisdags avgjordes årets upplaga av Hällrace, ett motbackelöp i Offerdal, Jämtland. Många namnkunniga löpare gjorde upp om vem som var snabbast till toppen i banan som mäter 3 km och innehåller 250 höjdmeter. Även vi på Hallströms hade ett gäng löpare till start och tillräckligt många för att ta hem det nyinstiftade priset på 2000 kr till det företagslag som hade flest startande i loppet. Priset gick till Hallströms och pengarna skänks till POW - Protect our winters. Läs mer om organisationen här »

På bilden visar Erik Olsson och Tommy Mårtensson upp prischecken.

Vinnare på mässan!

Vinnare av matchtröja och mysteriet med burken!

Det har nu gått några veckor sedan årets Nordbyggmässa och vi har sedan länge varit skyldiga ett svar på vinnarna av ÖFK-matchtröja samt ÖFK-halsdukar. Tävlingen gick ut på att gissa antalet gummiringar i en glasburk och inte ens vi själva visste hur många det var. Vi tänkte som så att vi räknar efter mässans avslut. Till saken hör att när vi skulle packa ihop på fredagen så var burken borta - stulen! Antagligen var det någon som trodde att det var mysig glasburk med lakritsremmar och därmed kommer vi inte att kunna få reda på antalet. Vi har helt enkelt lottat ut priserna och vinnarna är enligt nedanstående:

  • Matchtröja - Jörgen Szymczak
  • Halsduk - Mats Hage
  • Halsduk - Calle Erixon
  • Halsduk - Mikael Gudmunsson

Grattis till er! Vi kontaktar er för adresser!

P.S Sista bilden där burken är med togs på torsdagen kl. 13.33!

Stora byxrör

Stora byxrör till Stockholm

Stora saker på gång i Stockholmsområdet! Vi har specialtillverkat fyra byxrör på kunduppdrag från vår kund Bevego i Älvsjö. Byxrören skall enligt utsago användas vid en tunnelbyggnation i Stockholmsområdet

Foto: Per Danielsson.

Tornleverans till Norge

Leverans till Alvdal i Norge

Mellan Trondheim och Lillehammer ligger Alvdals kommun dit vi nyligen har levererat ett ventilationstorn till en nybyggd skola. Tornet har tillverkats på vår svetsavdelning under vintern och kommer snart att vara i drift. Tornet är levererat av vår återförsäljare Swegon i Norge.

Foto: Jörgen Ludvigsen.

Nordbygg 2018

Tack för besöket!

Nordbygg 2018 är avklarat och vi vill tacka alla er som besökte oss i vår monter! Vi har haft fantastiska dagar på mässan med många spännande och trevliga möten. Vi hoppas att ni hittade spännande produkter som kan hjälpa er i er produktion och tveka inte att höra av er till oss om ni vill veta mer om vårt sortiment. Återigen stort tack!

Lokaler uthyres

Odenskogsvägen 1

Kontor 353 kvm på Odenskogsvägen 1. Kontorslokal med goda möjligheter att anpassas efter hyresgästens behov. 
Lokalen är avdelningsbar vilket medger förhyrning av del av lokalen. Beläget på våning 2 med egen hiss.

Fler bilder här »


Odenskogsvägen 1

Lokal 614 kvm på Odenskogsvägen 1 (f.d. Bevego). Stor lokal med bra lastkaj. Anpassningsbar. 
I lokalen finns utöver lageryta både kontorsyta, omklädningsrum och toaletter.

Fler bilder här »

Kontakta Nils-Åke Hallström för mer info om lolkalerna. Tel 0640-176 18